مطالب مرتبط:
طرز تهیه کرانچی پنیری خانگی؛ میان وعده ترد و خوشمزه در کمترین زمان
طرز تهیه شربت انبه برای روز های گرم تابستان (فیلم)
طرز تهیه مربای توت سفید خانگی ؛ یک مربا خاص برای صبحانه
طرز تهیه بستنی حصیری خوشمزه در خانه
ایران: گزارش آژانس با اهداف سیاسی تهیه شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 13:052025-06-01پزشكي

طرز تهیه شربت نعناع خانگی


با گرم شدن هوا، هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی خنک و گوارا نمی چسبد.

در این میان، شربت نعناع یکی از بهترین گزینه ها برای روزهای گرم تابستان است که علاوه بر طعم دلپذیر و حس خنکای بی نظیر، - نعناع ها را با دقت پاک کنید و خوب بشویید.

برگ های سالم و تازه را جدا کنید.

در یک قابلمه مناسب، چهار لیوان آب بریزید و برگ های نعنای شسته شده را به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مدت حدود 20 دقیقه بجوشد تا عطر و طعم نعناع به آب منتقل شود.

مرحله دوم: آب نعناع را صاف کرده و مواد را اضافه کنید پس از جوشیدن نعناع، مخلوط را آبکش کنید تا برگ های نعنا جدا شوند و فقط آب نعناع باقی بماند.

آب صاف شده نعناع را دوباره به قابلمه برگردانید.

شکر، رنگ خوراکی (در صورت تمایل) و آب لیموترش تازه را به آب نعناع اضافه کنید.

(مقدار شکر و لیمو را می توانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

) مرحله سوم: شربت را قوام آورید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

اجازه دهید شربت به مدت حدود 40 دقیقه تا نیم ساعت بجوشد تا قوام پیدا کند.

در این مرحله، شربت را هم نزنید تا شکرک نزند.

زمانی که شربت به غلظت دلخواه رسید (مانند عسل رقیق)، حرارت را خاموش کنید.


برچسب ها: نعناع - نعنا - قابلمه - شربت - بهترین گزینه - نوشیدنی خنک - مرحله
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه شربت نعناع خانگی

طرز تهیه شربت نعناع خانگی