طرز تهیه شربت نعناع خانگیبا گرم شدن هوا، هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی خنک و گوارا نمی چسبد. در این میان، شربت نعناع یکی از بهترین گزینه ها برای روزهای گرم تابستان است که علاوه بر طعم دلپذیر و حس خنکای بی نظیر، - نعناع ها را با دقت پاک کنید و خوب بشویید. برگ های سالم و تازه را جدا کنید. در یک قابلمه مناسب، چهار لیوان آب بریزید و برگ های نعنای شسته شده را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مدت حدود 20 دقیقه بجوشد تا عطر و طعم نعناع به آب منتقل شود. مرحله دوم: آب نعناع را صاف کرده و مواد را اضافه کنید پس از جوشیدن نعناع، مخلوط را آبکش کنید تا برگ های نعنا جدا شوند و فقط آب نعناع باقی بماند. آب صاف شده نعناع را دوباره به قابلمه برگردانید. شکر، رنگ خوراکی (در صورت تمایل) و آب لیموترش تازه را به آب نعناع اضافه کنید. (مقدار شکر و لیمو را می توانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید. ) مرحله سوم: شربت را قوام آورید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید شربت به مدت حدود 40 دقیقه تا نیم ساعت بجوشد تا قوام پیدا کند. در این مرحله، شربت را هم نزنید تا شکرک نزند. زمانی که شربت به غلظت دلخواه رسید (مانند عسل رقیق)، حرارت را خاموش کنید. برچسب ها: نعناع - نعنا - قابلمه - شربت - بهترین گزینه - نوشیدنی خنک - مرحله |
آخرین اخبار سرویس: |