طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهیباقالی پلو با تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که برای درست کردن آن از ترکیب برنج، باقالی، شوید و تن ماهی استفاده می شود. این غذا طعم دلپذیر و ظاهر هوس برانگیزی دارد و می توانید آن را در وعده ناهار یا شام سرو کنید. - برای شروع باید برنج را چند بار با آب سرد بشویید تا آب آن شفاف شود. سپس آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در آب و مقداری نمک بخیسانید. مرحله دوم: باقالی ها را بپزید باقالی ها را پاک کنید و بعد از جدا کردن پوست، همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید. اجازه دهید باقالی ها برای 5 تا 7 دقیقه در آب بپزند و کمی نرم شوند، سپس آن ها را آبکش کنید. مرحله سوم: کنسروها را بجوشانید کنسروهای تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید و بعد از این که به خوبی جوشیدند، درب آن ها را باز کنید. در این مرحله باید روغن ماهی ها را جدا کنید و دور بریزید. مرحله چهارم: پیاز را سرخ کنید پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. مرحله پنجم: سیر، تن ماهی و ادویه ها را اضافه کنید در این مرحله باید سیر خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. برچسب ها: تن ماهی - ماهی - مرحله - غذاهای خوشمزه - دقیقه - روغن ماهی - برنج |
آخرین اخبار سرویس: |