مطالب مرتبط:
طرز تهیه هویج پلو به سبک اصیل کازرونی ، یک غذای شیک و فوق العاده
طرز تهیه خورش ماهی خوشمزه و دلبر!
طرز تهیه پلو شوشتری با قارچ؛ غذای جنوبی خوشمزه و مقوی
روش تهیه رول پیتزایی ساده و خوشمزه+فیلم
آموزش ساده طرز تهیه کباب بال و پای مرغ با سس مخصوص تایپه ای (فیلم)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 09:102025-06-01پزشكي

طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی


باقالی پلو با تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که برای درست کردن آن از ترکیب برنج، باقالی، شوید و تن ماهی استفاده می شود.

این غذا طعم دلپذیر و ظاهر هوس برانگیزی دارد و می توانید آن را در وعده ناهار یا شام سرو کنید.

- برای شروع باید برنج را چند بار با آب سرد بشویید تا آب آن شفاف شود.

سپس آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در آب و مقداری نمک بخیسانید.

مرحله دوم: باقالی ها را بپزید باقالی ها را پاک کنید و بعد از جدا کردن پوست، همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید.

اجازه دهید باقالی ها برای 5 تا 7 دقیقه در آب بپزند و کمی نرم شوند، سپس آن ها را آبکش کنید.

مرحله سوم: کنسروها را بجوشانید کنسروهای تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید و بعد از این که به خوبی جوشیدند، درب آن ها را باز کنید.

در این مرحله باید روغن ماهی ها را جدا کنید و دور بریزید.

مرحله چهارم: پیاز را سرخ کنید پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی خرد کنید.

مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

پیازها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

مرحله پنجم: سیر، تن ماهی و ادویه ها را اضافه کنید در این مرحله باید سیر خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.


برچسب ها: تن ماهی - ماهی - مرحله - غذاهای خوشمزه - دقیقه - روغن ماهی - برنج
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی

طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی