عشایر نهاوند 20 درصد از گوشت قرمز استان را تأمین می کنندرییس امور عشایری شهرستان نهاوند گفت: عشایر این شهرستان سالانه با تولید 4000 تُن گوشت قرمز حدود 20 درصد از نیاز گوشت قرمز استان را تأمین می کنند. - عشایر نهاوند 20 درصد از گوشت قرمز استان را تأمین می کنند ایسنا/همدان رییس امور عشایری شهرستان نهاوند گفت: عشایر این شهرستان سالانه با تولید 4000 تُن گوشت قرمز حدود 20 درصد از نیاز گوشت قرمز استان را تأمین می کنند. احمد معافی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیشترین عشایر استان همدان در سامانه های عشایری شهرستان نهاوند مستقر هستند و نقش مهمی در تأمین لبنیات و گوشت قرمز استان دارند. وی با بیان اینکه در مجموع 20 درصد گوشت قرمز استان همدان و 10 درصد گوشت قرمز استان خوزستان توسط عشایر مستقر در نهاوند تأمین می شود، افزود: عشایر مستقر در نهاوند 1900 خانوار هستند که جمعیتی افزون بر 10هزار نفر را شامل می شوند و هم اکنون در این شهرستان هستند. رییس امور عشایری نهاوند با اشاره به اینکه دو ایل بزرگ ترکاشوند و حسنوند همه ساله 15 اردیبهشت وارد نهاوند می شوند و به امر تولید در شهرستان مشغول هستند، تصریح کرد: عشایر نهاوند دارای 320 هزار رأس دام سبک هستند و سالانه 4000 تُن گوشت قرمز و 1500 تُن انواع مواد لبنی را تولید می کنند. برچسب ها: گوشت قرمز - عشایر - شهرستان - نهاوند - شهرستان نهاوند - استان - گوشت |
آخرین اخبار سرویس: |