مطالب مرتبط:
روش تهیه ساندویچ کباب مرغ+فیلم
روش تهیه ساندویچ شنیسل مرغ مخصوص+فیلم
طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت گاو به روش آشپز آلمانی
طرز تهیه سالاد مرغ کلاسیک به روش رستورانی
طرز تهیه سالاد مرغ کلاسیک به روش رستورانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 09:252025-05-31اقتصادي

طرز تهیه فالوده شیرازی به روش بازاری


فالوده شیرازی یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعم خنک و شیرین خود گزینه ای فوق العاده برای روزهای گرم تابستان محسوب می شود.

این دسر از ترکیب رشته های نازک نشاسته ای همراه با شربت شیرین و گلاب آماده می شود و طعم بی نظیری دارد.

- برای شروع باید شکر را با 2 لیوان آب مخلوط کنید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

ترکیب آب و شکر را مدام هم بزنید تا شکر به طور کامل در آب حل و شربت کمی غلیظ شود.

در ادامه می توانید گلاب را اضافه و شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله دوم: شربت را در فریزر بگذارید بعد از آماده شدن شربت، صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را در یک ظرف فلزی یا شیشه ای بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

مرحله سوم: خمیر رشته را آماده کنید برای درست کردن رشته های فالوده باید نشاسته را با 2 لیوان آب باقی مانده مخلوط کنید.

این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خمیری کشدار و غلیظ ایجاد شود و بوی خامی نشاسته از بین برود.

مرحله چهارم: رشته فالوده را آماده کنید در این مرحله باید خمیر داغ را در قیف با ماسوره ریز بریزید و بعد آن را در یک کاسه آب و یخ فشار دهید تا رشته ها در آب یخ بریزند.

رشته ها را در آب یخ نگه دارید و هر چند دقیقه یک بار آن ها را کمی زیر و رو کنید تا بیش از حد سفت نشوند.


برچسب ها: فالوده شیرازی - شربت - ترکیب - قرار - رشته - نشاسته - شیرازی
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه فالوده شیرازی به روش بازاری

طرز تهیه فالوده شیرازی به روش بازاری