طرز تهیه فالوده شیرازی به روش بازاریفالوده شیرازی یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعم خنک و شیرین خود گزینه ای فوق العاده برای روزهای گرم تابستان محسوب می شود. این دسر از ترکیب رشته های نازک نشاسته ای همراه با شربت شیرین و گلاب آماده می شود و طعم بی نظیری دارد. - برای شروع باید شکر را با 2 لیوان آب مخلوط کنید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب آب و شکر را مدام هم بزنید تا شکر به طور کامل در آب حل و شربت کمی غلیظ شود. در ادامه می توانید گلاب را اضافه و شعله گاز را خاموش کنید. مرحله دوم: شربت را در فریزر بگذارید بعد از آماده شدن شربت، صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را در یک ظرف فلزی یا شیشه ای بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. مرحله سوم: خمیر رشته را آماده کنید برای درست کردن رشته های فالوده باید نشاسته را با 2 لیوان آب باقی مانده مخلوط کنید. این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خمیری کشدار و غلیظ ایجاد شود و بوی خامی نشاسته از بین برود. مرحله چهارم: رشته فالوده را آماده کنید در این مرحله باید خمیر داغ را در قیف با ماسوره ریز بریزید و بعد آن را در یک کاسه آب و یخ فشار دهید تا رشته ها در آب یخ بریزند. رشته ها را در آب یخ نگه دارید و هر چند دقیقه یک بار آن ها را کمی زیر و رو کنید تا بیش از حد سفت نشوند. برچسب ها: فالوده شیرازی - شربت - ترکیب - قرار - رشته - نشاسته - شیرازی |
آخرین اخبار سرویس: |