نان؛ منبع پنهان نمک و عامل تشدید فشار خون بالایک متخصص تغذیه با اشاره به نقش نان در افزایش فشار خون، نسبت به مصرف بی رویه این ماده غذایی هشدار داد و بر جایگزینی آن با مواد غذایی طبیعی تأکید کرد. - سه شنبه / 27 خرداد 1404 / 11:03 دسته بندی: زنجان کد خبر: 1404032717735 خبرنگار : 51009 چاپ نان؛ منبع پنهان نمک و عامل تشدید فشار خون بالا عکس تزیینی است ایسنا/زنجان یک متخصص تغذیه با اشاره به نقش نان در افزایش فشار خون، نسبت به مصرف بی رویه این ماده غذایی هشدار داد و بر جایگزینی آن با مواد غذایی طبیعی تأکید کرد. احمدرضا رسولی، در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: نان به عنوان یک غذای فرآوری شده که حاوی نمک بالا است، یکی از عوامل پنهان و کمتر مورد توجه در بروز پرفشاری خون است. او افزود: نمک، شکر و چربی همواره در صدر عوامل غذایی مضر قرار دارند، نان با وجود مصرف بالای روزانه و محتوای نمک قابل توجه، کمتر مورد توجه قرار گرفته است. وی با بیان اینکه هر 100 گرم نان بین 2 تا 5 گرم نمک دارد، افزود: با توجه به اینکه مصرف روزانه نمک نباید از 5 گرم تجاوز کند، مصرف 200 تا 300 گرم نان در یک وعده غذایی می تواند به تنهایی دو تا سه برابر این میزان نمک را وارد بدن کند. رسولی با اشاره به تفاوت میزان نمک در انواع نان عنوان کرد: نان بربری نمک بیشتری دارد، در حالی که نان سنگک حدود 50 تا 60 درصد نمک کمتری نسبت به بربری دارد. برچسب ها: فشار خون - غذایی - غذای - فشار خون بالا - فشار - مواد غذایی - افزایش |
آخرین اخبار سرویس: |