فعالیت 2 مرکز نظارت بهداشتی و شرعی در شهرستان دیررییس شبکه دامپزشکی شهرستان دیر گفت: 2 مرکز ثابت نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح قربانی در روز عید قربان در شهرستان دیر فعال بوده اند. - اسماعیل محمودی در گفت وگو با اظهار داشت: همزمان با عید سعید قربان شبکه دامپزشکی در سطح استان بوشهر بر ذبح قربانی در این روز نظارت بهداشتی و شرعی داشته است که در شهرستان دیر نیز این نظارت ها انجام گرفت. وی بیان کرد: در سطح شهرستان دیر 12 اکیپ ثابت و سیار در قالب 2 مرکز در شهرهای دیر و آبدان به صورت تمام وقت در روز عید قربان برای نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح قربانی فعال بودند. محمودی یادآور شد: در این مراکز هفت رأس گوسفند و 19 رأس بز با نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی ذبح شد. وی تاکید کرد: با توجه به فصل گرما و احتمال انتقال بیماری تب کریمه کنگو توصیه می شود شهروندان از دست زدن به دام و گوشت قربانی بدون دستکش خودداری کنند. رییس شبکه دامپزشکی شهرستان دیر افزود: گوشت های قربانی 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و بعد از آن استفاده شود. برچسب ها: شهرستان دیر - شهرستان - بهداشتی - نظارت - عید قربان - دامپزشکی - قربانی |
آخرین اخبار سرویس: |