غذاهای «فوق فرآوری شده» احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهندمتخصصان می دانند که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوری شده برای سلامتی مضر است و تحقیقات جدید نشان می دهد که این غذاها می توانند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند. - غذاهای فوق فرآوری شده احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهند متخصصان می دانند که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوری شده برای سلامتی مضر است و تحقیقات جدید نشان می دهد که این غذاها می توانند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند. به گزارش به نقل از مدیسن نت، محققان خاطرنشان کردند که علاوه بر این واقعیت که غذاهای فوق فرآوری شده اغلب سرشار از نمک، شکر و چربی هستند، افرادی که مقدار زیادی از این غذاها را مصرف می کنند، کمتر غذاهای سالم تر و ضد سرطان مصرف می کنند. تیمی به رهبری یونگ ژونگ وو ، از بیمارستان سرطان چونگ کینگ چین خاطرنشان کرد: مصرف کم غذاهای کم فرآوری شده مانند میوه ها، سبزیجات، ماهی و غلات کامل با افزایش خطر سرطان ریه مرتبط است. غذاهای فوق فرآوری شده عمدتاً از مواد استخراج شده از غذاهای کامل، مانند چربی های اشباع، نشاسته و قندهای افزودنی، تولید می شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده ای از افزودنی ها هستند تا آنها را خوشمزه تر، جذاب تر و ماندگارتر کنند، از جمله رنگ ها، امولسیفایرها، طعم دهنده ها و تثبیت کننده ها. برچسب ها: فرآوری - سرطان ریه - سرطان - افزایش - ابتلا - مصرف - نشان |
آخرین اخبار سرویس: |