نقش مایعات و لبنیات در افزایش میزان شیر مادرعضو هیأت علمی گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مصرف مایعات و لبنیات به میزان کافی را موجب افزایش میزان شیر مادران در دوران شیر دادن به نوزاد عنوان کرد. - به گزارش جماران؛ به نقل از وبدا، زهرا سهرابی عضو هیأت علمی گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بیان اینکه در سال های اخیر به دلایل متعدد اجتماعی، شاهد کاهش گرایش مادران به شیر دادن به نوزاد هستیم، گفت: مزایای فراوان شیر مادر برای سلامت نوزاد و خود، ضرورت توجه جدی تر به این موضوع از سوی بانوان را مطرح می سازد. آغوز؛ هدیه مادر به سلامتی نوزاد او با اشاره به اینکه شیر مادر به ویژه در 6 ماه نخست تولد، می تواند همه نیازهای نوزاد به منابع غذایی لازم برای رشد و سلامتی را فراهم آورد، افزود: به ویژه نخستین شیر مادر پس از تولد نوزاد که به نام آغوز شناخته می شود، می تواند با دارا بودن الکترولیت های مفید و مواد مؤثر بر ایمنی زایی بالا، ضامن سلامت نوزاد باشد و از سویی دیگر در یک تماس پوست با پوست، رابطه عاطفی مادر و نوزاد را به نحوی مؤثر شکل دهد. دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین به یافته های علمی در زمینه اثربخشی آغوز بر کاهش بروز کولیک در نوزادان، دفع بهتر مدفوع و جلوگیری از کاهش وزن اشاره کرد که موجب توص برچسب ها: خدمات بهداشتی درمانی - شیر مادر - دانشگاه علوم پزشکی - شیر دادن به نوزاد - نوزاد - مادر - خدمات بهداشتی |
آخرین اخبار سرویس: |