زرده تخم مرغ برای قلب خطرناک است؟از زمان های قدیم همواره این تصور وجود داشته که زرده تخم مرغ به دلیل محتوای کلسترول با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است، از همین رو مدت هاست که این ماده غذایی مغذی با احتیاط مصرف می شود. - از زمان های قدیم همواره این تصور وجود داشته که زرده تخم مرغ به دلیل محتوای کلسترول با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است، از همین رو مدت هاست که این ماده غذایی مغذی با احتیاط مصرف می شود. با این حال، تحقیقات امروزی این روایت را تغییر داده اند. طبق مطالعه ای که نتایج آن در ام دی پی آی (MDPI) منتشر شده، مصرف تخم مرغ به صورت کامل، از جمله زرده، سطح کلسترول خون را در اکثر افراد به طور قابل توجهی افزایش نمی دهد. در واقع، زرده تخم مرغ منبع غنی از مواد مغذی ضروری مانند ویتامین های A، D، E و B12، همراه با چربی های سالم، کولین و آنتی اکسیدان هایی مانند لوتیین و زآگزانتین است. این اجزا از سلامت مغز، چشم و قلب پشتیبانی می کنند و زرده تخم مرغ را به بخش ارزشمندی از یک رژیم غذایی متعادل تبدیل می کنند. تاثیر خوردن زرده تخم مرغ بر سطح کلسترول به گزارش همشهری آنلاین، این که زرده تخم مرغ کلسترول را افزایش می دهد، یک باور رایج است اما تحقیقات نشان می دهد که این یک رابطه ساده ای نیست و پیچیده تر از آنی است که تصور می شود. برچسب ها: زرده تخم مرغ - تخم مرغ - کلسترول - بیماری قلبی - زرده - افزایش - بیماری |
آخرین اخبار سرویس: |