چگونه نان را نگه داریم تا کپک نزند؟کپک نان فقط لکه ای روی سطح نیست؛ ریشه هایش به عمق نان می روند و سموم خطرناکی تولید می کنند که برای انسان و حیوان مضر است. - به گزارش تابناک ؛ نان یکی از اصلی ترین غذا های سفره ایرانی است، اما گرما و رطوبت باعث می شود به سرعت کپک بزند. کپک نان تنها ظاهر آن را تغییر نمی دهد، بلکه بانفوذ نرم، سموم خطرناکی آزاد می کند که سلامت مصرف کننده را تهدید می کند. چگونه نان را نگه داریم تا کپک نزند؟ برای تازه ماندن نان، بهترین کار قراردادن آن در جعبه نان یا کیسه کاغذی یا پارچه ای و نگهداری در محل خشک و خنک است، این روش گردش هوا را ممکن می کند و از تجمع رطوبت جلوگیری می کند. منجمدکردن نان برش خورده در کیسه زیپ دار نیز ماندگاری آن را تا چند هفته افزایش می دهد و جلوی رشد کپک را می گیرد، خرید نان به اندازه مصرف، افزودن کمی نمک بیشتر به نان خانگی و بسته بندی نان فقط پس از سردشدن کامل، از دیگر راهکار های پیشگیری است. کپک نان چه خطر هایی دارد؟ باید در نظر داشت، کپک ها لکه های سبز یا سفیدرنگی هستند که حاصل رشد قارچ ها روی نان اند، این قارچ ها می توانند باعث آلرژی و مشکلات تنفسی مثل آبریزش بینی، سرفه، سوزش چشم یا حتی حمله آسم شوند. برخی کپک ها سم مایکوتوکسین تولید می کنند که در موارد شدید موجب حالت تهوع، اسهال، آسیب به کبد و کلیه و حتی افزایش خطر سرطان م برچسب ها: سفره ایرانی - رطوبت - مصرف کننده - بسته بندی - مصرف - ماندگاری - پیشگیری |
آخرین اخبار سرویس: |