آغاز برداشت گوجه فرنگی ارگانیک از مزارع کامیاراناستفاده از روش های نوین آبیاری و مقابله با آفات، باعث شده محصول تولیدی این شهرستان در بازار با کیفیت و ارگانیک لقب بگیرد و به مناطق مختلف کشور هم صادر شود. - استفاده از روش های نوین آبیاری و مقابله با آفات، باعث شده محصول تولیدی این شهرستان در بازار با کیفیت و ارگانیک لقب بگیرد و به مناطق مختلف کشور هم صادر شود. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، شهرستان کامیاران بیشترین سطح زیر کشت گوجه فرنگی را در استان به خود اختصاص داده است. مدیر اداره جهاد کشاورزی کامیاران با بیان اینکه کشت گوجه فرنگی به عنوان یکی از محصولات مهم در تناوب زراعی این شهرستان افزایش یافته است گفت: در سال زراعی جاری حدود هزار و 200 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کامیاران زیر کشت گوجه فرنگی رفته و میانگین تولید این محصول در هر هکتار حدود 80 تن برآورد می شود. رستمی افزود: فرآیند کاشت، داشت و برداشت گوجه فرنگی در شهرستان کامیاران زمینه اشتغال مستقیم حدود 5 هزار نفر را فراهم کرده است. رییس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان کامیاران هم با اشاره به اینکه در کشت گوجه فرنگی از روش آبیاری نوارتیپ استفاده می شود گفت: با استفاده از این روش، حدود 60 تا 70 درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود. برچسب ها: گوجه فرنگی - شهرستان - کامیاران - روش های نوین - ارگانیک - فرنگی - محصول |
آخرین اخبار سرویس: |