پیشنهاد چند غذا برای سحریدر ماه مبارک رمضان غذا خوردن به سحری و افطار محدود می شود، بنابراین خوراک هایی که در این دو وعده مصرف می شوند اهمیت ویژه ای پیدا می کنند. در وعده سحری می بایست از غذاهای مقوی و غذاهایی که رطوبت کافی را برای بدن فراهم میکنند، - استفاده شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو ، "در ماه مبارک رمضان غذا خوردن به سحری و افطار محدود می شود، بنابراین خوراک هایی که در این دو وعده مصرف می شوند اهمیت ویژه ای پیدا می کنند. در وعده سحری می بایست از غذاهای مقوی و غذاهایی که رطوبت کافی را برای بدن فراهم میکنند، استفاده شود. پیشنهاد اول: مویز + بادام شیرین + فندق. ابتدا مویز را از هسته پاک کنید و سپس به همراه بادام درختی تازه مغز شده و فندق به عنوان سحری مصرف کنید. خوب جویدن بادام در این غذا اهمیت زیادی دارد. مزایای این غذا: مویز دارای قند طبیعی بوده و بسیار مقوی است بنابراین از ضعف و خستگی و مشکلاتی مانند کاهش قند خون جلوگیری می کند. بادام نیز مقوی بوده و رطوبت مورد نیاز بدن را تامین می کند و باعث می شود تشنگی و عدم مصرف آب مشکلی برای بدن ایجاد ننماید. طبع این غذا گرم است، بنابراین برای افراد سرد مزاج بسیار مناسب است. افراد با مزاج گرم بهتر است همراه این غذا اندکی سبزیجات سرد و رطوبت بخش مانند خرفه نیز مصرف کنند یا اینکه با نوشیدنی ها برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |