لیست مصلحات مواد غذایی پر مصرفیک کارشناس طب سنتی مصلحات مواد غذایی پر مصرف را تشریح کرد. - ", سیدجواد علوی کارشناس طب سنتی اظهار داشت: در طب سنتی هر شخص باید با توجه به مزاجش غذا مصرف کند تا از بیماری ها درامان بماند. هر فصل, موقعیت جغرافیایی, سن, محل زندگی و . دارای مزاج خاصی است. به گفته وی بهتر است که در تابستان افراد غذای ساده و سبک به اصطلاح امروزی غذاهای حاضری مصرف کنند مانند آبدوغ و خیار همراه با مصلحاتی مانند نعناع, گل سرخ, گردو, کشمش, آش های ساده همراه با سبزی های مفید مانند جعفری, گشنیز. این کارشناس طب سنتی افزود: در زمستان افراد غذای مقوی و با کیفیت مصرف کنند و در تابستان افراد از مصرف غذاهای گوشتی و چرب رهیز کنند و در عوض این غذاها را در زمستان مصرف کنند. البته با رعایت آداب غذاخوردن مانند اینکه همراه با غذا آب, سالاد, ماست و ترشی مصرف نشود. علوی عنوان کرد: افرادی که غذاها را با مصلحات آن یعنی تعادل کننده ها غذا مصرف می کنند نسبت به افراد دیگر سالم تر هستند چرا که مصلحات ضررهای غذا را گرفته و فایده غذا را افزایش می دهد. مهمترین مصلحات مواد غذایی مصلح برنج: خیساندن در آب و نمک, مصرف برنج آبکش همراه با زعفران, زیره و شوید مصلح ماست و دوغ: زنیان, نعنا, فلفل سیاه, آویشن, کاکوتی, پونه و ساه دانه مصلح شیر,کره و خامه: برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |