مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 آذر 1394 ساعت 13:062015-11-28پزشكي

مواد غذایی که باید با یکدیگر مضرف شوند


یک کارشناس طب سنتی مصلحات مواد غذایی پر مصرف را تشریح کرد و گفت: هر فصل, موقعیت جغرافیایی, سن, محل زندگی و .

دارای مزاج خاصی است.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو ، "سیدجواد علوی کارشناس طب سنتی اظهار کرد: در طب سنتی هر شخص باید با توجه به مزاجش غذا مصرف کند تا از بیماری ها درامان بماند.

هر فصل, موقعیت جغرافیایی, سن, محل زندگی و .

دارای مزاج خاصی است.

به گفته وی بهتر است که در تابستان افراد غذای ساده و سبک به اصطلاح امروزی غذاهای حاضری مصرف کنند مانند آبدوغ و خیار همراه با مصلحاتی مانند نعناع, گل سرخ, گردو, کشمش, آش های ساده همراه با سبزی های مفید مانند جعفری, گشنیز.

این کارشناس طب سنتی افزود: در زمستان افراد غذای مقوی و با کیفیت مصرف کنند و در تابستان افراد از مصرف غذاهای گوشتی و چرب رهیز کنند و در عوض این غذاها را در زمستان مصرف کنند.

البته با رعایت آداب غذاخوردن مانند اینکه همراه با غذا آب, سالاد, ماست و ترشی مصرف نشود.

علوی عنوان کرد: افرادی که غذاها را با مصلحات آن یعنی تعادل کننده ها غذا مصرف می کنند نسبت به افراد دیگر سالم تر هستند چرا که مصلحات ضررهای غذا را گرفته و فایده غذا را افزایش می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مواد غذایی که باید با یکدیگر مضرف شوند

مواد غذایی که باید با یکدیگر مضرف شوند