مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 بهمن 1394 ساعت 11:402016-02-16پزشكي

بررسی دلایل مصرف بی رویه روغن خوراکی در کشور و راهکار کاهش آن


در حالی که روغن به عنوان یک منبع موثر برای تامین انرژی مورد نیاز بدن می تواند مورد استفاده قرار گیرد ، اما در عین حال از مضرات بسیار زیاد آن نیز نمی توان چشم پوشی کرد.

- پژوهش خبری:روغن به عنوان یک ماده خوراکی دارای جایگاه مهمی در سبد غذایی ایرانیان است.

از تاثیرات مثبت استفاده از روغن های خوراکی به موارد زیر می توان اشاره کرد:- تامین ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین های A, D,E,K - تامین اسید های چرب ضروری بدن - حضور در سیستم ایمنی و .

در حالی که روغن به عنوان یک منبع موثر برای تامین انرژی مورد نیاز بدن می تواند مورد استفاده قرار گیرد ، اما در عین حال از مضرات بسیار زیاد آن نیز نمی توان چشم پوشی کرد.

مصرف بدون برنامه روغن از عوامل اصلی ابتلا به کلسترول بالای خون، بیماری های قلبی و عروقی و همین طور فشار خون و چاقی است.

روغن به عنوان عمده ترین منبع تامین چربی در بدن دارای جایگزین های مناسبی در سبد مصرف خانوار می تواند باشد.

که از آن جمله شیر، تخم مرغ و گوشت قابل ذکر می باشند.

آن گونه که در آمار های اعلامی توسط فائو به آن اشاره شده است میزان عرضه روزانه چربی در ایران از حدود 65 گرم در روز در دوره زمانی 1990 تا 1992 به حدود 79 گرم در سال 2010 رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بررسی دلایل مصرف بی رویه روغن خوراکی در کشور و راهکار کاهش آن

بررسی دلایل مصرف بی رویه روغن خوراکی در کشور و راهکار کاهش آن