رژیم غذایی مادران باردار پس از زایمانرژیم غذایی مادران شیرده بعد از زایمان امری ضروری و در مقایسه با زمان بارداری باید کالری و پروتیین بیشتری داشته باشد. - فرشته درایتی در گفت وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان جنوبی، با اشاره به اینکه شش ساعت اول پس از زایمان، مهم ترین و خطرناک ترین زمان برای مادر است، اظهارکرد: در بین مراقبت های پس از زایمان، کنترل میزان خو ن ریزی و علایم حیاتی مادر از جمله فشار خون، دمای بدن، نبض و تنفس اهمیت زیادی دارد. وی با بیان اینکه مراقبت های معمول پس از زایمان، طی سه مرحله انجام می شود، تصریح کرد: مرحله اول در روزهای اول تا سوم، مرحله دوم در روزهای 10 تا 15 و مرحله سوم در روزهای 42 تا 60 پس از زایمان است. مراقبت های نوزاد نیز در سه نوبت شامل مراقبت بدو تولد، مراقبت روزهای 3 تا 5 و مراقبت روز 30 انجام می شود. درایتی عنوان کرد: برای مادری که در بیمارستان زایمان می کند، مراقبت پس از زایمان در بیمارستان را می توان مراقبت مرحله اول پس از زایمان محسوب کرد. برای جلوگیری از کم خونی و کمبود ویتامین ها، مصرف روزانه یک عدد قرص آهن و یک عدد قرص مولتی ویتامین تا سه ماه پس از زایمان برای مادر ضروری است. این کارشناس مامایی با اشاره به مراقبت های ضروری و اولیه برای مادر، یادآور شد: مراقبت های نوک پستان، تغذیه، یبوس برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |