پاستا محبوب ترین غذای ایتالیایی ها" از رم؛ ایتالیایی ها علاقه بسیار زیادی به پاستا دارند و هر روز انواع مختلف آن را همراه با سس های مختلف مصرف می کنند. در ایتالیا بیش از یکصد نوع پاستا وجود دارد و در هر استانی پاستا در اشکال مختلف و با سس های متنوع محلی تهیه می شود. ایتالیا با تولید سالانه بیش از 3 میلیون تن پاستا نخستین تولید کننده این ماده غذایی در جهان محسوب می شود. علاقه ایتالیایی ها به پاستا به اندازه است که سعی می کنند از اتلاف و اصراف آن جلوگیری کنند. یک سراشپز معروف ایتالیایی گفت: اگر از غذای ناهار یا از شب قبل کمی اسپاگتی باقی مانده است ما آن را دور نمی ریزیم و برای یک وعده غذایی دیگر آن را در یک ماهی تابه، بدون روغن برای چند دقیقه روی شعله گاز گرمش می کنیم و می خوریم . شهر گرانیانو در نزدیکی ناپل در جنوب ایتالیا، مرکز تاریخی تولید پاستا در اروپا محسوب می شود. رییس یک کارخانه بزرگ تولید پاستا در شهر گرانیانو به خبرنگار ما گفت: مرغوبیت پاستا علاوه بر کیفیت ارد گندم ان در کارخانه به زمان و میزان حرارت در فرایند خشک کردن آن نیز بستگی دارد . ایتالیا در دنیا به سرزمین پاستا شهرت دارد. یک خانم ایتالیایی در حالی که مشغول خوردن پاستا بود گفت: در ایتالیا ناهار و شام بدون پاستا کامل نیست برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |