تأثیر کمبود ویتامین C. و A. در بروز سرطان مریرییس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران با اشاره به اینکه نوشیدن مایعات داغ همچون چای و کمبود ویتامین C. و A. در بروز سرطان مری نقش دارد، گفت: مصرف فست فود ها و غذا های نمک سود احتمال ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو"، محمدرضا قوام نصیری در ارتباط با سرطان های دستگاه گوارش اظهار داشت: در کنگره جامعه جراحان ایران، انجمن رادیوتراپی آنکولوژی، موضوع سرطان دستگاه گوارش که شامل دو بخش فوقانی و تحتانی بوده مدنظر قرار داده است و جدیدترین مباحث در این زمینه مورد بحث و گفت وگو قرار می گیرد. وی با اشاره به اینکه سرطان دستگاه گوارش فوقانی شامل مری و معده و سرطان های دستگاه گوارش تحتانی شامل روده بزرگ و انتهای روده است گفت: سرطان معده جزو شایع ترین سرطان ها در میان زنان و مردان به شمار می رود، البته در زنان سرطان سینه شایع تر از سرطان معده است. رییس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران گفت: سرطان معده علائم آن دیر تظاهر می یابند و در بیش از نیمی از موارد در مرحله پیشرفته خود را نشان می دهد، لذا جواب درمان و پیش آگهی بیمار خوب نخواهد بود. قوام نصیری بیان داشت: براساس تحقیقات انجام شده مشخص شده است که سرطان معده با رژیم غذایی در ارتباط بوده و غذا ها با نگه دارنده بنیان های نیتریت درصورت تبدیل شدن به نی برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |