بافت گوشت های آزمایشگاهی طبیعی تر می شودمحققان موفق شده اند با استفاده از شیوه ای جدید فیبرهای بلند و خوراکی تولید کنند تا گوشت آزمایشگاهی بیشتر شبیه نمونه واقعی شود. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، هرچند گوشتی که در آزمایشگاه پرورش یافته به حفظ محیط زیست کمک می کند اما بافت آن هنوز کیفیت مورد نظر محققان را ندارد و به عبارتی می توان آن را ارتقا داد. اکنون به نظر می رسد محققان با استفاده از قالب های ژلاتینی خوراکی این مشکل را حل کرده اند. گوشت طبیعی شامل ماهیچه های حیوان سلاخی شده است که دارای فیبرهای بلند است. گوشت آزمایشگاهی از سلول هایی ساخته می شود که در آزمایشگاه پرورش یافته اند. این در حالی است که شکل گیری سلول های گوشت آزمایشگاهی شبیه فیبر طبیعی نیست و در نتیجه بافت گوشت آزمایشگاهی غیر طبیعی به نظر می رسد. با توجه به این موضوع محققان دانشکده مهندسی و علوم کاربردی جان پلسون( در دانشگاه هاروارد) با استفاده از فرایندی به نامrotary jet-spinning نانوفیبرهایی از ژلاتین خوراکی ابداع کردند. در روشrotary jet-spinning از نیروی گریز از مرکز برای چرخش نانوفیبرهای ژلاتینی بلند به شکل ها و اندازه های خاص استفاده شد. در مرحله بعد این آزمایش از سلول های گوشت خرگوش و گاو استفاده شد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |