نقش تغذیه در پیشگیری از سرماخوردگیبا رعایت تغذیه مناسب و تقویت سیستم ایمنی بدن می توان از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کرد. - مرکز کهگیلویه وبویراحمد، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی این استان گفت: برخی از غذا ها از جمله انواع مرکبات، توت، کیوی، فلفل دلمه ای، سیب زمینی و سبزی های برگ سبز از قبیل انواع کلم به دلیل داشتن ویتامین C می توانند در پیشگیری از سرماخوردگی ها موثر باشند. آقای ملک پور افزود: غلات سبوس دار و حبوبات، منابع غذایی ویتامین های گروه B هستند که مصرف این مواد از بروز عفونت های مکرر دستگاه تنفسی فوقانی پیشگیری می کند. وی ادامه داد: مصرف سیر که دارای آهن و روی است، موجب تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر عفونت های ویروسی می شود و مواد غذایی غنی از امگا 3 مانند ماهی قباد، قزل آلا، ماهی های روغنی، دانه کدو حلوایی و روغن شاه دانه که غنی از اسید های چرب امگا 3 هستند، توصیه می شود. کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی استان اضافه کرد: یکی دیگر از منابع غذایی موثر در تقویت ایمنی بدن، مواد غذایی دارای ویتامین A مانند تخم مرغ، هویج، انبه، سیب زمینی، زردآلو، کدو حلوایی و سبزی های برگ سبز تیره مانند اسفناج است. ملک زاده با اشاره به لزوم مصرف روزانه 8 تا 10 لیوان آب گفت: خوردن شلغم، تربچه و انواع ترب می تواند در درمان سرماخوردگی موثر باشد زیر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |