مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 آذر 1398 ساعت 06:152019-11-28پزشكي

نقش تغذیه در پیشگیری از سرماخوردگی


با رعایت تغذیه مناسب و تقویت سیستم ایمنی بدن می توان از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کرد.

- مرکز کهگیلویه وبویراحمد، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی این استان گفت: برخی از غذا ها از جمله انواع مرکبات، توت، کیوی، فلفل دلمه ای، سیب زمینی و سبزی های برگ سبز از قبیل انواع کلم به دلیل داشتن ویتامین C می توانند در پیشگیری از سرماخوردگی ها موثر باشند.

آقای ملک پور افزود: غلات سبوس دار و حبوبات، منابع غذایی ویتامین های گروه B هستند که مصرف این مواد از بروز عفونت های مکرر دستگاه تنفسی فوقانی پیشگیری می کند.

وی ادامه داد: مصرف سیر که دارای آهن و روی است، موجب تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر عفونت های ویروسی می شود و مواد غذایی غنی از امگا 3 مانند ماهی قباد، قزل آلا، ماهی های روغنی، دانه کدو حلوایی و روغن شاه دانه که غنی از اسید های چرب امگا 3 هستند، توصیه می شود.

کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی استان اضافه کرد: یکی دیگر از منابع غذایی موثر در تقویت ایمنی بدن، مواد غذایی دارای ویتامین A مانند تخم مرغ، هویج، انبه، سیب زمینی، زردآلو، کدو حلوایی و سبزی های برگ سبز تیره مانند اسفناج است.

ملک زاده با اشاره به لزوم مصرف روزانه 8 تا 10 لیوان آب گفت: خوردن شلغم، تربچه و انواع ترب می تواند در درمان سرماخوردگی موثر باشد زیر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نقش تغذیه در پیشگیری از سرماخوردگی

نقش تغذیه در پیشگیری از سرماخوردگی