آفت نخود علت اصلی اعتراض/اخراج کارگران مقصر و معرفی پیمانکار به بخش حقوقیدر پی اعتراض جمعی از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی به کیفیت نامناسب غذای دانشجویی که هفته گذشته صورت گرفت، معاون دانشجویی این دانشگاه آفت نخود را علت اصلی کیفیت پایین غذا عنوان کرد و گفت: - معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در واکنش به اعتراض دانشجویان به کیفیت نامناسب غذا: "آفت نخود" علت اصلی اعتراض/اخراج کارگران مقصر و معرفی پیمانکار به بخش حقوقی در پی اعتراض جمعی از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی به کیفیت نامناسب غذای دانشجویی که هفته گذشته صورت گرفت، معاون دانشجویی این دانشگاه آفت نخود را علت اصلی کیفیت پایین غذا عنوان کرد و گفت: کمیته بررسی این موضوع در دانشگاه شهید بهشتی تشکیل شد و در نهایت کارگران مقصر، اخراج شدند و پیمانکار مربوطه نیز به بخش حقوقی به منظور پیگیری موضوع از جنبه حقوقی و قراردادی معرفی شد. دکتر صمد حاجی جباری درخصوص تجمع اخیر دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی به کیفیت نامناسب غذای دانشجویی به ایسنا گفت: بعد از اینکه چند روز گذشته متوجه شدیم دانشجویان به کیفیت پایین غذای دانشجویی اعتراض داشتند، از همان ابتدا پیگیری ها و بررسی های لازم در مورد موضوع صورت گرفت و همان شب نیز کمیته بررسی علل و عوامل این موضوع تشکیل شد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |