مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 آذر 1398 ساعت 07:302019-12-18دانش

تایید صلاحیت آزمایشگاه بافت شناسی فرآورده های گوشتی


برای اولین بار در استان امکان آزمون بافت شناسی در فرآورده های گوشتی فراهم شد.

- ایسنا/لرستان مدیرکل استاندارد لرستان گفت: برای اولین بار در استان امکان آزمون بافت شناسی در فرآورده های گوشتی فراهم شد.

مرضیه قنبریان امروز در جمع خبرنگاران، از افزایش دامنه آزمایشگاه تایید صلاحیت شده غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در زمینه بافت شناسی فرآورده های گوشتی خبر داد.

وی تصریح کرد: آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافت های غیرمجاز حیوانی در فرآورده های گوشتی شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، ژامبون و .

، بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره 6103 انجام می شود.

مدیرکل استاندارد لرستان خاطرنشان کرد: جهت شناسایی بافته ای غیرمجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافت های غضروفی، رگ و پی، چربی های صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآورده ها، آزمون بافت شناسی کاربرد دارد.

گفتنی است، به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد ایران آزمایش بافت شناسی را اجباری اعلام کرده است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تایید صلاحیت آزمایشگاه بافت شناسی فرآورده های گوشتی

تایید صلاحیت آزمایشگاه بافت شناسی فرآورده های گوشتی