تایید صلاحیت آزمایشگاه بافت شناسی فرآورده های گوشتیبرای اولین بار در استان امکان آزمون بافت شناسی در فرآورده های گوشتی فراهم شد. - ایسنا/لرستان مدیرکل استاندارد لرستان گفت: برای اولین بار در استان امکان آزمون بافت شناسی در فرآورده های گوشتی فراهم شد. مرضیه قنبریان امروز در جمع خبرنگاران، از افزایش دامنه آزمایشگاه تایید صلاحیت شده غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در زمینه بافت شناسی فرآورده های گوشتی خبر داد. وی تصریح کرد: آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافت های غیرمجاز حیوانی در فرآورده های گوشتی شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، ژامبون و . ، بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره 6103 انجام می شود. مدیرکل استاندارد لرستان خاطرنشان کرد: جهت شناسایی بافته ای غیرمجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافت های غضروفی، رگ و پی، چربی های صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآورده ها، آزمون بافت شناسی کاربرد دارد. گفتنی است، به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد ایران آزمایش بافت شناسی را اجباری اعلام کرده است. انتهای پیام برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |