ایده شو نوآوری در صنایع غذایی انگور و کشمشسرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر از برگزاری رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش در ملایر خبر داد و گفت: این رخداد علمی به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و شرکت شهرک صنعتی استان همدان برگزار می شود. - ایسنا/همدان سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر از برگزاری رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش در ملایر خبر داد و گفت: این رخداد علمی به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و شرکت شهرک صنعتی استان همدان برگزار می شود. دکتر مجید رستمی در گفت وگو با ایسنا، توضیح داد: رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش با هدف ایجاد کسب و کارهای نو مبتنی بر دانش و تفکر ایرانی به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و شرکت شهرک صنعتی استان همدان، پنجم اسفندماه در دانشگاه ملایر برگزار می شود. وی اظهار کرد: هدف از این رویداد حمایت از طرح های نوآورانه در صنایع غذایی وابسته به انگور و کشمش و تبدیل ایده به ثروت است بنابراین از کلیه کارآفرینان، صاحبان ایده، شرکت های نوپا، دانشجویان و علاقمندان به این صنعت برای ارائه ایده ها و طرح ها دعوت می شود با مراجعه به سایت دانشگاه ملایر و دریافت فرم ثبت نام نسبت به ثبت ایده خود اقدام کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |