دانه کولانه آشی برای رویش دندان تا نذری برای شاه مارانآش دانه کولانه یکی از میراث های معنوی برجای مانده بین مردم کُرد است که هم در فصل زمستان و هم برای نگهداشت سنت های خاصی مانند آش دندان، - "دانه کولانه" آشی برای رویش دندان تا نذری برای شاه ماران ایسنا/کرمانشاه یک فعال گردشگری گفت: آش "دانه کولانه" یکی از میراث های معنوی برجای مانده بین مردم کُرد است که هم در فصل زمستان و هم برای نگهداشت سنت های خاصی مانند آش دندان، اول بهارکردی، گاواره وکول و نذرشاه ماران پخت می شود. فلوریا مروتی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به دیرینگی و قدمت پخت آش دانه کولانه میان مردم کُرد، اظهار کرد: زندگی در کوهستان و سرمای سخت زمستان های این اقلیم، از زمان های کهن باعث شده تا در زندگی مردمان کردنشین غرب کشور پخت انواع آش ها را ببینیم. وی بابیان اینکه مردم کرد از دیرباز با خوردن این آش ها خود را از گزند برخی بیماری ها در زمستان حفظ می کردند، گفت: آش دانه کولانه یکی از این آش هاست که از گذشته های دور تا به امروز در فصل زمستان میان مردم کرد پخت می شود. این فعال حوزه گردشگری تصریح کرد: گندم، نخود و عدس از مواد اصلی پخت آش دانه کولانه هستند که همگی حاصل دسترنج کشاورزان بومی منطقه است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |