خوراکی های طلایی برای جلوگیری از ابتلا به «کرونا»مصرف عدس، زرشک، به، سیب، هویج، شلغم، عسل، سیر، پیاز و دمنوش های گل گاوزبان، مرزنجوش، بابونه و پرسیاوشان در پیشگیری از ابتلا به کرونا بسیار مفید است. - علیرضا یارقلی متخصص طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره مهم ترین اقدامات پیشگیرانه در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا ، اظهار داشت: برای جلوگیری از سرایت این ویروس استفاده از ماسک، شستن مرتب دست ها، رعایت بهداشت به ویژه بهداشت جمعی مانند پرهیز از روبوسی کردن و دست دادن از جمله موارد مهم پیشگیرانه است. وی با بیان اینکه گوشی تلفن همراه و دستگیره پله های خانه و اتوبوس های حمل و نقل عمومی از مراکز عمده آلودگی هستند، گفت: افرادی که سیستم ایمنی و ریه های بیمار و ضعیف دارند، بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند. باید با این بیماری مانند تمام بیماری های ویروسی دیگر برخورد کنیم و البته شدت بیماری کرونا کمی بیشتر است. یارقلی با اشاره به مهم ترین مواد غذایی مؤثر در پیشگیری از کرونا، خاطرنشان کرد: مصرف عدس، زرشک، به، سیب، هویج، شلغم، عسل و عناب بسیار مفید است. این متخصص طب سنتی با اشاره به مصرف دمنوش های گل گاوزبان، مرزنجوش، بابونه و پرسیاوشان به عنوان دمنوش های مؤثر در پیشگیری از ابتلا به کرونا، یادآور شد: مصرف سیاه دانه همراه با عسل یا استفاده از روغن آن در داخ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |