مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 اسفند 1398 ساعت 12:352020-02-24بين الملل

آموزش فریز کردن و کنسرو کردن ذرت در خانه


دانه های ذرت به دلیل مقدار زیاد فیبر، احساس سیری طولانی ایجاد می کند.

دو روش اصلی نگهداری از ذرت، فریز کردن و کنسرو کردن آن است.

در این مقاله به شما روش های فریز کردن و کنسرو کردن ذرت را آموزش می دهیم - ، دانه های ذرت به دلیل مقدار زیاد فیبر، احساس سیری طولانی ایجاد می کند.

دو روش اصلی نگهداری از ذرت، فریز کردن و کنسرو کردن آن است.

در این مقاله به شما روش های فریز کردن و کنسرو کردن ذرت را آموزش می دهیم.

ترفندهای نگهداری و پخت ذرت ذرت یکی از مهم ترین غلات و غذای اصلی ساکنان مکزیک و آفریقای مرکزی است.

البته ایالات متحده آمریکا، مجارستان و فرانسه اصلی ترین تولیدکنندگان این محصول در دنیا شناخته می شوند.

دانه های ذرت به دلیل مقدار زیاد فیبر، احساس سیری طولانی ایجاد می کند اما شاخص گلیسمی پایینی دارد و قندهای موجود در آن به دلیل جذب تدریجی، به شکل چربی در بدن جمع نمی شود.

همچنین این دانه ها منبع غنی از ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه B است.

آموزش منجمد کردن ذرت در خانه پس از جداکردن برگ و کرک های ذرت، قابلمه ای متناسب با اندازه ذرت انتخاب کنید و آب را به جوش آورید.

مقدار آب باید به حدی باشد که ذرت در آب غوطه ور شود.

در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ذرت در آب جوش چند دقیقه بپزد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آموزش فریز کردن و کنسرو کردن ذرت در خانه

آموزش فریز کردن و کنسرو کردن ذرت در خانه