برای افزایش سطح ایمنی بدن چه بخوریم؟راهنمای خرید از میادین میوه و تره بار برای تغذیه سالم بر اساس راهنمای مدیریت تغذیه دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با تاکید بر لزوم حفظ تعادل و تنوع در مصرف تمامی مواد غذایی و دریافت تمامی ویتامین ها و املاح مورد نیاز منتشر شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه شهری خبرگزاری فارس، استفاده مقادیرکافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدون و تنوع مصرف 6 گروه اصلی مواد غذایی با اولویت استفاده از میوه ها به منظور افزایش سطح ایمنی بدن، مورد تاکید است و در این میان، مصرف محصولات حاوی ویتامین C از جایگاه ویژه ای برخوردار است. بر اساس این گزارش، انواع میوه ها و سبزی های حاوی ویتامین C شامل سبزی های برگ سبز مانند سبزی خوردن، انواع کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، انواع جوانه، مرکبات (لیموتُرش، لیموشیرین، پرتقال، نارنگی و نارنج)، کیوی، پیاز و شلغم می باشند. انواع سبزی ها و میوه های زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، موز و مرکبات که دارای ویتامین E می باشند، در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر هستند، ضمن اینکه سبزی ها و میوه های تازه و خشک شده، حاوی روی و آهن و سبزی های برگ سبز و میوه ها، حاوی ویتامین B هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. همچنین در صورت عفونت و بروز تب، رژیم غذایی حاوی پتاسیم شامل انواع میوه مانند موز، آلو، زردآلو، طالبی، کیوی و پرتقال برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |