مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 اسفند 1398 ساعت 21:202020-03-10پزشكي

روغن زیتون ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد


نتایج تحقیق جدید نشان می دهد مصرف روغن زیتون موجب کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی می شود.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات خود دریافتند افرادی که روزانه بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می کنند 21 درصد کمتر با ریسک ابتلاء به بیماری قلبی مواجه هستند.

طبق نتایج این مطالعه، اگر یک قاشق چایخوری روغن زیتون را جایگزین میزان مشابه از کره، مارگارین یا مایونز نمایید، ریسک بیماری قلبی و سکته تا 5 درصد کاهش می یابد.

مارتا گاش فر ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: پیام مطالعه ما این است که لازم است برای پیشگیری از بیماری قلبی عروقی، روغن های گیاهی غیراشباع جایگزین چربی های حیوانی اشباع شده (نظیر کره) شوند.

وی در ادامه می افزاید: روغن زیتون سرشار از اسیداولییک، اسیدچرب سالمی که با کاهش ریسک بیماری قلبی مرتبط است، می باشد.

همچنین روغن زیتون دارای ویژگی های سالم مرتبط با کاهش میزان کلسترول و بروز التهاب کمتر است.

در این مطالعه، حدود 100 هزار زن و مرد که در مطالعات بلندمدت از سال 1990 تا 2014 شرکت کرده بودند، بررسی شدند.

اطلاعات مربوط به سبک زندگی آنها هر دو سال یکبار و جزییات رژیم غذایی شأن هر چهار سال یکبار جمع آوری شده بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روغن زیتون ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد

روغن زیتون ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد