گوشت مرغ گرم مورد نیاز زنجانی ها برای شب عید تامین شده استسید محمدعلی صادقی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به نزدیکی ایام پایانی سال و افزایش تقاضا برای مصرف فرآورده های پروتیینی به ویژه گوشت مرغ، طی ماه های دی و بهمن سال جاری در مجموع بیش از چهار میلیون و 670 هزار قطعه در 175 واحدپرورشی سطح استان جوجه ریزی انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 6 درصد رشد دارد. وی ادامه داد: پیش بینی می شود از این میزان جوجه ریزی، حدود هشت هزارو 300 تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شود. صادقی اظهار داشت: از این مقدار بالغ بر پنج هزارو 300 تن گوشت مرغ در داخل استان مصرف و حدود سه هزار تن نیز به استان های دیگر از جمله تهران، البرز و گیلان صادر می شود. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: همچنین برای ایام عید، 21 هزار و 900 قطعه جوجه ریزی بوقلمون گوشتی نیز در استان انجام شده است که پیش بینی می شود حدود 235 تن گوشت بوقلمون تولید و به بازار عرضه شود. صادقی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، طبق توصیه های متخصصان تغذیه و بهداشت، یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به این بیماری تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف کافی اقلام پروتیینی از جمله گوشت طیور است؛ طبق آخرین گزارش های سازمان بهداشت جهانی تاکنون شواهدی دال بر آلودگی یا پخش این ویروس از طریق دام و طیور به برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |