جنبش نان خانگیکرونا ممکن است عادات غذایی ما را تغییر دهد؟ - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، روزنامه شهروند نوشت: ماندن طولانی مدت در خانه آن هم در روزهای تعطیلات عید فرصتی بود تا خیلی ها سراغ علاقه مندی های خود بروند. از سوی دیگر گروهی هم تلاش کنند مهارت های جدیدی بیاموزند تا وقت های طولانی و کشدار در خانه ماندن ها را پر کنند. از سوی دیگر هشدارهای بهداشتی درباره شیوه های شیوع کرونا موجب شده بود برخی محصولات غذایی از سبد خانواده ها حذف شود و تلاش هایی شخصی برای تأمین آنها شکل بگیرد. یکی از این محصولات نان بود. شیوه سنتی پخت نان در نانوایی های ایرانی و دخیل نبودن دستگاه های مکانیزه موجب می شد خیلی ها برای پرهیز از ابتلا به کرونا قید نان گرم سنگک و بربری را بزنند. همه چیز از رژیم غذایی چینی شروع شد شروع کرونا از ووهان چین و بازار معروف فروش حیوانات وحشی و زنده آن موجب شد تا بار دیگر توجه جهانی به رژیم غذایی مردم چین جلب شود. منشأ این بیماری که خفاش یا پنگولین عنوان شده بخشی از غذایی است که گروهی از مردم چین می خورند. تصور عامه البته این است که در چین یک میلیاردی به دلیل جمعیت بالا، مردم تقریبا هر جاندار زنده ای را می خوردند اما در واقع ریشه این همه چیزخواری در چین بیشتر به طب سنتی چینی بازمی گردد که در میان مردم هم هواداران زیادی دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |