افزون بر2هزارتن گوشت قرمز و مرغ در هرمزگان تولید می شودعلی باقرزاده همایی روز یکشنبه افزود: اکنون در هرمزگان 37هزار تن گوشت سفید تولید می شود که طبق برنامه ریزی های انجام شده، امسال به میزان 4درصد افزایش می یابد. وی بیان کرد: همچنین در این استان تولید گوشت قرمز 10هزار و 500 تن است که در سال جهش تولید 5درصد افزایش را نسبت به سال گذشته خواهد داشت. رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: در حال حاضر 100واحد تولید مرغ با هزینه 530میلیارد ریال و 150واحد تولید گوشت قرمز با اعتبار 840میلیارد ریال در بخش خصوصی استان فعالیت دارند. باقرزاده تصریح کرد: اجرای برنامه های عملیاتی تولید گوشت قرمز و سفید به منظور رسیدن به شعار جهش تولید در دستور کار اهداف سازمان جهادکشاورزی هرمزگان قرار گرفته است. در هرمزگان یک میلیون و 300راس دام سبک شامل، بز و گوسفند و 42 هزار دام سنگین شامل گاو و گوساله وجود دارد و همچنین آمار مرغداری های فعال در این استان 227 واحد با جوجه ریزی سالانه 16میلیون و 660هزار قطعه است. بر اساس گزارش های سازمان جهادکشاورزی هرمزگان؛ آمار شغل های ایجاد شده دائمی در بخش طیور استان حدود یک هزارو 200نفر و فعالان بخش دام نیز 28هزارنفر(مستقیم و غیرمستقیم) اعلام شده است. انتهای پیام برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |