موضوعات داغ: - انتخابات رياست جمهوري - انتخابات رياست - رياست جمهوري - تامين اجتماعي - بازنشستگان تامين اجتماعي - حقوق بازنشستگان - ايرانيان مقيم خارج - محمدباقر قاليباف - باشگاه پرسپوليس - ليگ برتر فوتبال ايران - كاپوكانونيره - تالار چهارسو تئاتر شهر - هفته نشنال جئوگرافيك - معاون وزير آموزش و پرورش - شيهد - سپاهان رسانه - قهرماني مس رفسنجان - فدراسيون سرآمدان علمي - سوپركاپ اروپا - سريال دهه فجر - احمد اميرآبادي فراهاني - علوم تربيتي - جشنواره فيلم روتردام

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 ساعت 09:402020-05-20اقتصادي

کرونا، نرخ ارز و آینده بورس


افزایش نرخ ارز در شرایط فعلی به هر بهانه ای یک خطای راهبردی و در تضاد با شعار جهش تولید است.

- گروه سیاسی خبرگزاری فارس- یادداشت میهمان، ارسلان ظاهری کارشناس میز اقتصاد مرکز ماهر: نقدینگی لجام گسیخته، قیمت سوخت (بنزین و گازوییل) و نرخ ارز را شاید بتوان سه متغیر راهبردی در اقتصاد ایران دانست که تغییر و تلاطم در هرکدام به تنهایی می تواند سایر بخش های اقتصاد ایران را به شدت متأثر کند.

آخرین برآوردها نشان می دهد مانده نقدینگی از رقم 2500 هزار میلیارد تومان گذشته و در غیاب مهار و هدایت به سوی بازارهای مولد در حال تبدیل شدن به سونامی است.

علی رغم روند نزولی بورس های جهانی، بازار سرمایه در ایران صعودی است و 20اردیبهشت 1399 شاخص بورس وارد کانال یک میلیون واحدی شد.

اراده دولت اصلی ترین علت رشد صعودی بورس است.

دولت، هم می خواهد بخشی از کسری بودجه خود را با عرضه سهام شرکت های دولتی تأمین و هم موقتا بخش اعظمی از نقدینگی موجود در جامعه را روانه این بازار کند.

البته هدایت نقدینگی به بورس لزوما به معنای ورود آن به بخش مولد نیست و الزاما منجر به برطرف کردن خطر هجوم آن به سایر بازارهای غیرمولد هم نمی شود، چراکه نهایتا این نقدینگی در بورس در دست فروشنده نهایی سهام است و این سؤال وجود دارد که او در بزنگاه های حساس با آن چه خواهد کرد؟ بنابراین این


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرونا، نرخ ارز و آینده بورس

کرونا، نرخ ارز و آینده بورس