مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1399 ساعت 06:002020-06-13پزشكي

روش هایی برای ضدعفونی میوه و خشکبار در برابر ویروس کرونا


با شیوع ویروس کرونا حساسیت هایی برای خرید اقلام غذایی و نحوه استفاده آن ها به وجود آمده است.

بهترین روش برای ضد عفونی کردن میوه و خشکبار چیست؟ - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، شفقنا نوشت: مصرف میوه، سبزی و خشکبار آلوده به ویروس کرونا سبب ابتلاء به این بیماری می شود بنابراین باید پیش از مصرف آن ها را ضد عفونی کنیم.

نکته قابل توجه آن است گه اگرچه شستن این اقلام با آب تا حدودی آلودگی ویروسی را کاهش می دهد اما به جهت اطمینان بیشتر باید راهکارهای جدیدی اتخاذ کرد.

روش های ضدعفونی کردن میوه و سبزی به طور کلی می توان برای ضد عفونی کردن میوه و سبزی از سه روش استفاده کرد.

روش اول: استفاده از آب ژاول یا وایتکس رایج در منازل به صورتی که به ازای هر یک لیتر آب 2 تا 4 قطره مایع ظرف شویی و یک قاشق چای خوری وایتکس به کار ببریم سپس سبزی ها را به مدت 3 دقیقه و میوه ها را به مدت 5 دقیقه در این محلول قرار دهیم و پس از آن برای از بین بردن باقی اثرات شیمیایی، سبزی و میوه را دوباره با آب بشوییم تا کاملاً تمیز شوند.

روش دوم: استفاده از جوش شیرین یا بی کربنات سدیم نیز مؤثر خواهد بود به این صورت که یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را در یک لیتر آب به همراه 2 تا 4 قطره مایع ظرف شویی بریزید و کاملاً حل کنید سپس میوه و سبزی را داخل محلول بگذارید و مانند روش اول پس از 3 تا 5 دقیقه از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روش هایی برای ضدعفونی میوه و خشکبار در برابر ویروس کرونا

روش هایی برای ضدعفونی میوه و خشکبار در برابر ویروس کرونا