مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 خرداد 1399 ساعت 06:052020-06-18اقتصادي

اصفهان رتبه سوم تولید قارچ خوراکی در کشور را دارد/تولید 13 هزار تنی


رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: توسعه کشت قارچ خوراکی در اصفهان به جهت کم آب بر بودن با سطح کشت 68.

5 هکتار و تولید سیزده هزار تن در سال انجام می شود.

- مهرداد مرادمند در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید قارچ خوراکی در استان اصفهان اظهار داشت: از مهم ترین مزایای تولید قارچ می توان به اشتغالزایی بالای واحدهای تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، تولید در تمام فصول با میزان مصرف کم آب در واحد تولید اشاره کرد.

وی افزود: میزان مصرف آب برای تولید هر تن قارچ 17 مترمکعب است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام رتبه سوم استان اصفهان در تولید قارچ خوراکی گفت: استفاده از پسماندهای کشاورزی در فرایند تولید و خواص دارویی و غذایی قارچ از مزایای توسعه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان است.

وی اضافه کرد: سطح سالیانه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان 68.

5 هکتار و در 70 واحد تولیدی و با تولید 13 هزار تن در سال است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اصفهان رتبه سوم تولید قارچ خوراکی در کشور را دارد/تولید 13 هزار تنی

اصفهان رتبه سوم تولید قارچ خوراکی در کشور را دارد/تولید 13 هزار تنی