اگر آشپز یک کرونایی باشد، چه می شود؟محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت معتقدند: انتقال ویروس کرونا از طریق غذایی که فرد مبتلا تهیه کرده، بعید به نظر می رسد. مگر آن که فرد روی آن عطسه یا سرفه کرده باشد. - می توان با گرم کردن مجدد و یا انتقال غذا به ظرف جدید از مصرف آن اطمینان بیشتری پیدا کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به یکی از سوالاتی که در زمینه پیشگیری از این بیماری مطرح می شود، پاسخ دادند: آیا ممکن است با خوردن غذایی که فرد مبتلا تهیه کرده است به این بیماری مبتلا شویم؟ به گفته این پژوهشگران، ویروس کرونا در درجه اول از طریق قطرات و ترشحات دهان و بینی از شخصی به شخص دیگر منتقل می شود. بنابراین، افراد از طریق تنفس هوای آلوده حاوی ذرات ویروس به این بیماری مبتلا می شوند. همچنین، این قطرات می توانند روی اشیا و سطوح اطراف فرد بیمار، مانند میز کار و دستگیره فرود آمده و سایرین را هنگام لمس این اشیا یا سطوح و سپس تماس دست های آلوده با چشم، بینی یا دهان، آلوده کند. به همین دلیل، به منظور پیشگیری از ابتلا به کووید-19، مهم است از ماسک و تجهیزات ایمنی استفاده کنید، در مکان های عمومی حداقل دو متر از دیگران فاصله داشته باشید و به طور مرتب دست های خود را با آب و صابون بشویید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |