روش تهیه راتا مرغ و گردوطرز تهیه راتای مرغ و گردو در این مطلب گردآوری شده است. - سیب زمینی پخته رنده شده 60 گرم طرز تهیه: برای این راتا، مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه را باهم مخلوط میکنیم و داخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت. بعد نان تست را باهرشکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر، از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم وآرام ازکاتر جدا میکنیم تاصاف و یکدست شود. گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |