مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 مرداد 1399 ساعت 05:402020-08-13پزشكي

تجربه طعم های متفاوت در سرزمین ذرت


تمدن 5000 ساله مکزیک باعث شده این کشور در زمینه فرهنگ و ساختار غذا بسیار با تجربه ظاهر شود، تنوع فرهنگ غذایی در این کشور به چنان اهمیتی رسیده که در سال 2010 در فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو به ثبت رسیده است.

- غذاهای مکزیک با ترکیب مواد طبیعی و بومی این منطقه طبخ می شود که همین امر به طعم های بی نظیر غذاها می افزاید؛ مواد غذایی از جمله ذرت، لوبیا، آووکادو، کدو، گل کلم، فلفل قرمز، قارچ، سیب زمینی، برگ چغندر، گوجه قرمز و سبز، برگ کاکتوس و.

از مواد اولیه ای است که به وفور در طبخ غذاهای مکزیکی از آن ها استفاده می شود.

چیلاکوییلس ، چیلی نوگادا ، نودل چومین ، انچیلادا ، تاکو الپاستور ، تاماله ، فیدئو ، ایلوته از جمله غذاهای معروف و محبوب کشور مکزیک است که امروزه در دیگر کشورها نیز محبوبیت خاصی پیدا کرده و افراد زیادی در دیگر نقاط جهان تمایل به مصرف غذای مکزیکی دارند.

از غذاهای محبوب مردم مکزیک که بیشتر در وعده صبحانه سرو می شود باید به چیلاکوییلس اشاره کرد.

پایه این غذا بر اساس نان تورتیلا است، برای طبخ این غذا مکزیکی ها ابتدا نان تورتیلا را پخته، تکه و سرخ می کنند و پس از آن به همراه تخم مرغ، سالسا، فیله مرغ، پنیر و خامه ترکیب کرده و به همراه لوبیای پخته شده سرو می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تجربه طعم های متفاوت در سرزمین ذرت

تجربه طعم های متفاوت در سرزمین ذرت