مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 مهر 1399 ساعت 05:152020-10-04پزشكي

توصیه های خوراکی برای پیشگیری از آنفلوآنزا


کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان توصیه کرد: به منظور پیشگیری از بیماری های تنفسی نظیر آنفلوآنزا در فصل سرما شهروندان به میزان کافی میوه و سبزیجات، - به گزارش سایت قطره و به نقل از«تابناک»، میترا جاودان در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بیماری‌های تنفسی یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در فصل‌های سرد سال است و موثرترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به آن تقویت سیستم ایمنی بدن است.

وی بیان کرد: شهروندان باید از میوه و سبزیجات که منبع غنی ویتامین «سی» مانند انواع مرکبات، سبزیجات زرد رنگ و نارنجی همچون کدو حلوایی، هویج، شلغم، لبو و انواع کلم مثل کلم بروکلی مصرف کنند.

کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین نوشیدن مایعات گرم همچون چای به خصوص چای سبز به خاطر آنتی اکسیدانی‌های موجود، دم کرده پونه و آویشن را توصیه کرد.

جاودان اظهار داشت: ویتامین «آ» موجود در غذاهای گیاهی مانند میوه‌ها و سبزی‌های زرد، قرمز، نارنجی و سبز تیره ، اسفناج، هویج، انبه، کلم بروکلی و گوجه فرنگی، کدو حلوایی، آلو، زردآلو، خرمالو، گرمک، فلفل دلمه‌ای نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای ریوی دارد و این سبزیجات را می توان به‌ صورت خام و بخار پز در کنار غذا مصرف کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های خوراکی برای پیشگیری از آنفلوآنزا

توصیه های خوراکی برای پیشگیری از آنفلوآنزا