مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 مهر 1399 ساعت 13:352020-10-12دانش

پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری موفق به بهبود خواص آنتوسیانین به عنوان رنگ خوراکی شدند


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه های حکیم سبزواری، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و پژوهشگاه رنگ در پژوهشی مشترک، موفق شدند ماده ارزشمند آنتوسیانین را به عنوان رنگ خوراکی و جلوگیری کننده از عارضه قلبی انکپسوله کنند و خواص آن را بهبود بخشند.

- محققان دانشگاه های حکیم سبزواری، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و پژوهشگاه رنگ در پژوهشی مشترک، موفق شدند خواص ماده آنتوسیانین را به عنوان رنگ خوراکی و جلوگیری کننده از عارضه قلبی بهبود بخشند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه های حکیم سبزواری، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و پژوهشگاه رنگ در پژوهشی مشترک، موفق شدند ماده ارزشمند آنتوسیانین را به عنوان رنگ خوراکی و جلوگیری کننده از عارضه قلبی انکپسوله کنند و خواص آن را بهبود بخشند.

غلامعلی فرزی عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری در توضیح این پژوهش مشترک گفت: این فعالیت پژوهشی حاصل پژوهش های دانشجوی دکتری مشترک بین دانشگاه حکیم سبزواری و پژوهشگاه رنگ و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان می باشد.

وی افزود: در بخش مربوط به مقاله حاضر با ترکیبات پلیمر های طبیعی رنگ طبیعی و خوراکی انتوسیانین به متظور بهبود مقاومت های آن در محیط غذایی و دما انکپسوله شد و نتایج ارزشمندی به دس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری موفق به بهبود خواص آنتوسیانین به عنوان رنگ خوراکی شدند

پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری موفق به بهبود خواص آنتوسیانین به عنوان رنگ خوراکی شدند