تاریخچه مختصر شکلات داغ همراه با دستور تهیههمه ما شکلات داغ را به عنوان نوشیدنی گرم و غلیظی می شناسیم که در شبهای سرد زمستانی، یا بعد از اینکه در فعالیت های زمستانی مانند اسکی روی یخ و اسکی بازی شرکت کردیم، - از نوشیدن آن کنار آتش لذت می بریم. اما آیا هرگز درباره مبدأ این نوشیدنی خوشمزه فکر کرده اید؟ به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بنابراعلام ملوکافی، تاریخچه شکلات داغ به مدتها قبل برمی گردد، و این نوشیدنی طی سالها تغییر کرده و از یک نوشیدنی سرد و فلفلی به یک نوشیدنی گرم و شیرین تغییر یافته است. شکلات داغ از مکزیک شروع شد در اوایل سال 500 قبل از میلاد، مایاها نوشیدنی شکلاتی تهیه شده از دانه های کاکائوی ساییده شده در ترکیب با آب، آرد ذرت، و فلفل قرمز تند را مصرف می کردند- که با شکلات داغ که ما امروز می شناسیم بسیار متفاوت است. آنها این مخلوط را از فنجان به قوری و دوباره از قوری به فنجان می ریختند تا اینکه کف غلیظی ایجاد شود و سپس از نوشیدنی سرد لذت می بردند. اگرچه نوشیدنی شکلاتی برای همه مردم در دسترس بود، اما افراد ثروتمند آن را از ظرف های بزرگی که لوله هایی داشت، می نوشیدند که بعداً همراه با آنها دفن میشد. شکلات داغ(هات چاکلت ) سپس راه خود را به اروپا باز کرد در اوایل دهه 1500، کورتز جهانگرد دانه های کاکائو و وسایل تهیه شکلات را به اروپا آورد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |