تولید 12 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در استان اصفهانمدیرکل امور عشایر استان اصفهان گفت: عشایر اصفهان با رضایت خاطر راهی قشلاق شدند و بیش از 12 هزار تن گوشت قرمز راهی بازار اصفهان کردند. - مختار اسفندیاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید 12 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان اصفهان اظهار داشت: هرگونه ادعا درباره کسادی اقتصاد عشایر به ویژه در زمینه تولید گوشت قرمز که در روزهای اخیر مطرح شده را رد می کنیم چراکه عشایر قشقایی و بختیاری از خدمت رسانی در طول مدت ییلاق خود در استان اصفهان رضایت کامل داشتند. وی افزود: آبرسانی، سوخت رسانی و بازگشایی جاده ها موقع کوچ عشایر به نحو مطلوب انجام شد و تسهیلات بانکی به اعتبار 17 میلیارد تومان نیز در اختیار عشایر استان اصفهان قرار گرفت. مدیرکل امور عشایر استان اصفهان تاکید کرد: 35 هزار رأس پرواربندی در شهرستان های عشایر خیز اصفهان مانند سمیرم، فریدونشهر، چادگان، دامنه، شهرضا، دهاقان و جرقویه انجام شد. وی با اشاره به اینکه با توجه به افزایش قیمت گوشت، برخی عشایر انتظار دارند که قیمت دام زنده نیز افزایش پیدا کند، بیان داشت: 95 درصد عشایر با رضایت کامل از استان اصفهان خارج و راهی قشلاق در استان های بوشهر و خوزستان شده اند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |