توصیه های طب سنتی برای سرما نخوردن/ شلغم پخته واکسن سرماخوردگی استیک متخصص طب سنتی مواد غذایی و دمنوش هایی را برای پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت دستگاه ایمنی بدن معرفی کرد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دیگر رسانه های خبرگزاری فارس، ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی در گفت وگو با خبرگزاری صداوسیما توصیه هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سرما نخوردن داشته است که بخش های مهم آن در ادامه می آید. دست کم هزار عامل ویروسی و باکتریایی در سرماخوردگی نقش دارند - سرماخوردگی یک بیماری واحد نیست و متخصصان می گویند این بیماری مجموعه ای از علائم خفیف تا شدید است که دست کم هزار عامل ویروسی و باکتریایی در بروز آن نقش دارند. - از نگاه طب ایرانی روش های ساده، کم هزینه و در دسترسی برای پیشگیری، درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا وجود دارد. پرهیز از مصرف خوردنی هایی که موجب سردی و تری بدن می شود - در صورت بروز هرکدام از علائم سرماخوردگی فرد باید تا حد امکان استراحت داشته باشد. - پرهیز از مصرف خوردنی هایی که موجب سردی و تری بدن می شود از جمله ماست، خیار، گوجه، کاهو، ترشیجات و میوه های ترش در زمان سرماخوردگی از جمله نکات مهمی است که فرد باید رعایت کند. شلغم پخته شما را در برابر سرماخوردگی واکسینه می کند - استفاده از سوپ ها و آش های ساده و گرم تا حد زیادی به بهبودی فرد کمک خواهد کرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |