تولید ژلاتین آنتی باکتریال ضایعات ماهی/ کاربرد در ساخت کپسول و زخم پوشمحققان کشور موفق شدند از ضایعات ماهی همچون پوست و فلس چندین نوع ژلاتین کاربردی در صنعت غذا و پزشکی تولید کنند. - میلاد زعفرانی تبریزی دانشجوی دکتری رشته فرآوری محصولات شیلاتی و مجری طرح تولید ژلاتین از ضایعات ماهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ما توانستیم از پسماند ماهی، ژلاتین های باکیفیت ایرانی را تولید کنیم. وی گفت: این پروژه با استخراج 7 نوع پسماند ماهی یک شرکت تولید کننده تن ماهی همچون پوست، فلس سر و… پیش رفته است. به گفته زعفرانی، ژلاتینی که از این ضایعات به تولید رسیده دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد میکروبی است. وی با بیان اینکه تاکنون توانستیم از ضایعات ماهی خاویار، فیل ماهی و چند نوع ماهی دیگر طی پروتکل هایی 4 نوع ژلاتین تولید کنیم، گفت: نتایج تحقیقات را به آزمایشگاه های همکار وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و سازمان محیط زیست ارائه دادیم و تاییدیه 3 ژلاتین مطابق با کد استاندارد سازمان ملی استاندارد دریافت کردیم. زعفرانی با بیان اینکه عمده مصرف ژلاتین کشور ما در صنایع غذایی و پزشکی است، گفت: این ژلاتین ها در صنایع غذایی (کیک، دسر و پاستیل و…) و صنایع پزشکی (برای ساخت کپسول و پوکه های ژلاتینی، زخم پوش ها) کاربرد فراوانی دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |