مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1399 ساعت 07:252021-02-09اقتصادي

چالش های تاسیس رستوران و کارآفرینی


راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی چالش های مختص به خودش را دارد و نیاز به علم، تخصص و از این دو مهمتر نیاز به تجربه دارد.

در نگاه اول برای خیلی از افراد راه اندازی رستوران به عنوان یک کسب و کار موفق و درآمد زا کار زیاد سختی نیست.

- طبق یک آمار  بیش از 90 درصد رستوران های تازه تاسیس در آمریکا با شکست مواجه می شن.

البته من نمی خوام شرایط آمریکا رو با ایران مقایسه کنم چون به هر حال در کشوری مثل آمریکا برند های غول و قدیمی وجود دارن که رقابت رو برای رستوران های نوپا بسیارسخت و پیچیده می کنه.

کم نیستند کارآفرین های تازه واردی که با انرژی و اشتیاق به دنبال تاسیس رستوران میرن و بعد از یک مدت با شکست مواجه میشن .

واقعا چرا این اتفاق در اکثر کسب و کار ها رخ میده؟ آیا دلیلش چیزی به جز عدم تجربه و تخصص هست؟ شاید شما بگید خب ممکنه به دلیل شرایط اقتصادی نامناسب خیلی ها شکست می خورن ! اما درمقابلش چرا برخی ها هم سالیان سال با موفقیت دارن کسب و کارشون رو رشد می دن و شرایط سخت رو با درایت پشت سر میذارن!؟ خب امیدوارم اگر به دنبال افتتاح یک رستوران هستی با فکر کردن به پرسش های بالا به اهمیت موضوع و پر ریسک بودنش پی ببری.

اما راه حل چیه؟ در مسیر کارآفرینی چه شاخص هایی رو باید در نظر گرفت اصلا نقطه شروع کجاست؟ و در این فرآیند چه کارهایی رو باید انجام دا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چالش های تاسیس رستوران و کارآفرینی

چالش های تاسیس رستوران و کارآفرینی