ترکیبات موجود در چای سبز به مقابله با سرطان کمک می کنندپژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافته اند که یک آنتی اکسیدان موجود در چای سبز می تواند به مقابله با سرطان کمک کند. - پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافته اند که یک آنتی اکسیدان موجود در چای سبز می تواند به مقابله با سرطان کمک کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از وب سایت رسمی موسسه پلی تکنیک رنسلیر (RPI) آمریکا، پژوهش جدیدی نشان می دهد که یک آنتی اکسیدان موجود در چای سبز می تواند سطح یک پروتیین طبیعی ضد سرطان موسوم به p53 را افزایش دهد. همچنین پروتیین p53 به خاطر توانایی آن در ترمیم آسیب DNA یا تخریب سلول های سرطانی، به عنوان نگهبان ژنوم شناخته می شود. این پژوهش که تعامل مستقیم میان p53 و ترکیب موسوم به اپی گالوستاچین گالت (EGCG) بررسی می کند، به هدف جدیدی برای کشف داروی سرطان اشاره دارد. چونیو وانگ (Chunyu Wang)، از پژوهشگران این پروژه گفت: هم p53 و هم اپی گالوستاچین گالت، بسیار جالب هستند. جهش در p53، در بیش از 50 درصد سرطان های انسانی یافت می شود؛ در حالی که اپی گالوستاچین گالت، آنتی اکسیدان مهمی در چای سبز است که یک نوشیدنی محبوب در سراسر جهان به شمار می رود. ما اکنون متوجه شده ایم که یک تعامل مستقیم و ناشناخته بین این دو مورد وجود دارد که راه جدیدی را برای ابداع داروهای ضد سرطان نشان می دهد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |