بایدها و نبایدهای مصرف محبوب ترین نوشیدنی ایرانی هایک متخصص تغذیه مصرف هل، دارچین، زعفران یا زنجبیل همراه چای را مفید دانست و مطرح کرد: افراد مبتلا به ریفلاکس معده، کم خونی، سنگ کلیه اگزالاتی، - ایسنا/همدان یک متخصص تغذیه مصرف هل، دارچین، زعفران یا زنجبیل همراه چای را مفید دانست و مطرح کرد: افراد مبتلا به ریفلاکس معده، کم خونی، سنگ کلیه اگزالاتی، یبوست و نفخ از نوشیدن چای سیاه خودداری کنند، در سایرین نیز بهتر است چای در فاصله یک تا دو ساعت پس از صرف غذا به صورت کمرنگ و خنک مصرف شود. دکتر سارا صافی در گفت وگو با ایسنا، به نکاتی درباره نوشیدن چای سیاه به عنوان یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در بین مردم ایران اشاره و اظهار کرد: چای را باید کمرنگ و خنک نوشید، نوشیدن چای داغ خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می دهد در ضمن نوشیدن چای داغ سبب افزایش مصرف قند و یا شیرینی جات همراه آن می شود، پس بهتر است به منظور جلوگیری از ابتلا به سرطان مری و نیز کاهش مصرف قند و شیرینی جات همراه چای، آن را خنک بنوشید. وی بهترین زمان مصرف چای را در فاصله یک تا دو ساعت پس از صرف غذا دانست و ادامه داد: اگر چای را کمرنگ و خنک بنوشید نیازی به مصرف شیرینی جات همراه آن نیست اما در صورت تمایل می توانید به جای مصرف قند، نبات، پولکی یا شیرینی و یا از میوه های خشک مانند مویز، توت خشک، خرما یا انجیر خشک همراه چای است برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |