تولید استیک با گوشت آزمایشگاهی شبیه به گوشت واقعیپژوهشگران ژاپنی سعی دارند با استفاده از گوشت تولید شده در آزمایشگاه، استیک هایی شبیه به نمونه واقعی ارائه دهند. - پژوهشگران ژاپنی سعی دارند با استفاده از گوشت تولید شده در آزمایشگاه، استیک هایی شبیه به نمونه واقعی ارائه دهند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از نیوساینتیست، پژوهشگران یک گام به تولید استیک مصنوعی نزدیک تر شده اند. آنها نمونه کوچکی از گوشت کشت شده را ارائه داده اند که به عضله واقعی شباهت دارد و همین موضوع، در ایجاد تکه های بزرگ گوشت با ساختار شبه واقعی، اهمیت زیادی دارد. بسیاری از پژوهشگران سعی دارند گوشت پرورش یافته در آزمایشگاه را تولید کنند تا اثرات زیست محیطی تولید گوشت و نگرانی های اخلاقی مربوط به دام ها را از بین ببرند. در حالی که برخی سعی دارند مواد گیاهی را جایگزین کنند تا محصولی شبیه به گوشت ارائه دهند، هدف برخی دیگر، پرورش سلول های حیوانی است تا گوشت مصنوعی شبیه به نمونه واقعی را ارائه دهند. این نمونه از گوشت مصنوعی تاکنون با ساختار گوشت واقعی مطابقت نداشته است زیرا لایه های پیچیده عضله و چربی را ندارد. نتیجه، گوشت چرخ شده ای است که می توان از آن برای تولید همبرگر استفاده کرد. نمونه مشهوری از این نوع همبرگر، در سال 2013 در یک کنفرانس مطبوعاتی پخته شد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |