بازرسی5000 نوبت از مراکز عرضه فرآورده های دامی آذربایجان غربیمدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی از انجام بیش از 5 هزار نوبت بازرسی بهداشتی درطرح تشدید نظارت بهداشتی ایام نوروزی بر انواع مرکز تولید، - توزیغ و عرضه فرآورده های خام دامی خبر دا امید خلیل زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ایام تعطیلات نوروزی 47 اکیپ نظارتی، ستاد و بازرسی از 25 اسفندماه سال 99 تا 17 فروردین سال جاری بر مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت داشتند، افزود: این طرح با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی در مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، شامل کشتارگاه ها، قصابی ها، فروشندگان گوشت، مراکز بسته بندی، رستوران ها و غذاخوری ها و غیره… انجام گرفت. وی ادامه داد: د ر این طرح اکیپ نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشکی، موفق به بازرسی 4 هزار و 484 نوبت از مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی (گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ، ماهی و …) تعداد 913 نوبت بازدید و نظارت بر رستوران و غذاخوری ها و 433 نوبت کشتارگاه و مراکز بسته بندی در مجموع 5 هزار و 830 نوبت شدند. مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت طی 5 هزار و830 نوبت بازرس و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نزدیک به 8 تن انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف کشف، ضبط و از چرخه مصرف خارج و به 90 برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |