میلیون ها لیتر آب در حمل و نقل وصادرات میوه ها هدر می رودمیلیون ها لیتر آب در حمل و نقل وصادرات میوه و سبزیجات هدر می رود در حالی که می توان با ساماندهی آن هم ارز صادراتی بیشتری به کشور بازگردانیم و هم میوه بیشتری به بازار داخلی تزریق کنیم. محمد جاسم میراحمدی صادرکننده نمونه چند دوره در هرمزگان در گفتگو با اتاق بازرگانی ایران و امارات با بیان این مطلب گفت: حجم زیادی از محصولات صادراتی میوه و تره بار به امارات به دلیل حمل به شکل سنتی غیراستاندارد و غیر رسمی و از طریق لنج صورت می گیرد که همین موضوع باعث شده تا بیش از 30 درصد محصولاتی که با آب فراوان و زحمت زیاد کشاورزان تولید می شود، از بین میرود. میراحمدی افزود: سال گذشته به دلیل کرونا استفاده از حمل ونقل های یخچال دار اجباری شد اما امسال مجدداً صادرات سنتی و غیراصولی لنج ها و بدون نظارت بر میزان بارگیری دوباره انجام شد. وی گفت: کویت و قطر استفاده از لنج و صادرات فله محصولات کشاورزی را ممنوع کرده و لذا استفاده از بسته بندی و صادرات به شکل پالت اجباری شده است و همین موضوع باعث شده تا درآمد ارزی بیشتری به ایران بازگردد. وی با اشاره قیمت نامناسب محصول در مبدا ادامه داد: مهم ترین مشکل در این باره نبود یک سیاست گذاری درست در میزان و زمان کشت و برداشت (الگوی کشت مناسب ) است و مسئولیت ضرر کشاورز نیز بطور مستقیم و غیر مستقیم بر عهده وزارت جه برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |