مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 خرداد 1400 ساعت 03:002021-05-28پزشكي

احتمال پایین ابتلا به کرونا در افراد حساس به طعم تلخی


محققان پی بردند افرادی که به تلخی بسیار حساس هستند نه تنها کمتر به کووید19 مبتلا می شوند، بلکه در صورت ابتلا، مدت زمان کمتری در بیمارستان بستری می شوند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، در یک مطالعه جدید محققان پی بردند افراد حساس به طعم تلخی در مقایسه با افراد حساس به طعم تندی، علائم کووید 19 را فقط در مدت پنج روز تجربه کردند، در حالی که در بین افراد دیگر این مدت 23 روز بود.

اینکه دقیقاً چطور طعم و مزه بر خطر ابتلاء به کووید 19 تأثیر دارد مشخص نیست اما محققان در این باره یک فرضیه دارند.

گیرنده های چشایی مزه تلخ از جمله یک مورد به نام T2R38، در جوانه های چشایی زبان یافت می شوند.

دکتر هنری بارهام ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: هنگامی که T2R38 تحریک می شود، با تولید اکسید نیتریک برای کمک به از بین بردن یا جلوگیری از تکثیر بیشتر ویروس ها در مخاط تنفسی به آن واکنش می دهد.

وی در ادامه می افزاید: این غشاهای مخاطی سیستم تنفسی را پوشانده و محلی برای ورود ویروس ها از جمله کروناویروس را ایجاد می کند که باعث ایجاد کووید 19 می شود.

در حال حاضر چندین مطالعه در حال بررسی چگونگی تأثیر گیرنده های چشایی تلخ بر خطر ابتلاء به کووید 19 و سایر عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احتمال پایین ابتلا به کرونا در افراد حساس به طعم تلخی

احتمال پایین ابتلا به کرونا در افراد حساس به طعم تلخی